I dag var vi på ny kurskveld hos Canis. Jeg hadde forberedt meg med hjemmelagete levergodbiter - og gjett om de slo an! Saqui hadde ikke fått hverken tur eller middag før kurset, så hun var både gira og sulten! Og hun var så flink!!! Jeg ble stolt! Første øvelse var at noen andre holdt henne, mens jeg sprang bort og satte meg på huk. Og hun sprang (!) i full fart mot meg! (Og dette var på en gressplen full av spennende lukter hvor hun aldri før hadde vært!) Etter 10-15 repetisjoner med dette av varierende lenge og retning, var det pause mens de andre hundene gjorde det samme. Deretter var tid for øvelse to: Alle deltakerne skulle etter tur kalle henne inn. Det syntes Saqui var kjempeartig, hun gikk fra person til person og halen gikk! Jeg var superstolt!
Levergodbiter:
Kok opp vann med litt salt og pepper, et fedd hvitløk og laubær - og la leveren småkoke på lav varme en times tid. Del i småbiter - og de er ferdige! Kjempeenkelt! Hvis man vil unngå at de er så klissete, kan man tørke dem på svak varme i stekovn etterpå. Men til trening så er jeg vant til å bli litt klissete på fingrene..
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar